مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب و ترکیب روغن سیر

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب و ترکیب روغن سیر


مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Control of bacteria growth on ready-to-eat beef loaves by antimicrobial plastic packaging incorporated with garlic oil عنوان فارسی: کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب و ترکیب روغن سیر چکیده:   این مطالعه جهت اثبات تأثیرات حجم پایین پلی اتیلن (LDPE) بر اساس ترکیب پوسته با روغن سیر برای بازداری از بیماری های موجود در گوشت گاو تعیین شده بود. روش روزن راتی پوسته پف کرده برای به وجود آوردن نمونه های پوسته که به آن روغن سیر در مقدارهای 2، 4، 6، 8 درصد اضافه شده بود، بکار گرفته شد. البته از درصد 0 روغن هم جهت کنترل وضعیت مطالعه استفاده شد. در کنار آن همچنین آنالیزهای متعددی هم برای تشخیص وجود موانع بخار آب موجود، پایداری گرمایی و فعل و انفعالات تشکیل پیوند روی بسته بندی پلاستیک و اثر روغن سیر اجرا شده بود. تعداد صفحات انگلیسی: 8 تعداد صفحات فارسی: 19 سال مقاله: 2014 فرمت فایل: Pdf انگلیسی+ Word فارسی …

حتما ببینید

مرکب استامپ اثر انگشت

مرکب استامپ اثر انگشت فرمول مرکب استامپ اثر انگشت به صورت فایل پی دی اف …