مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی میزان ترکیبات فنولی در انجیرهای تازه و خشک

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی میزان ترکیبات فنولی در انجیرهای تازه و خشک


مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Phenolic compound content of fresh and dried figs عنوان فارسی: میزان ترکیبات فنولی در انجیرهای تازه و خشک چکیده:   در حال حاضر هیجده نوع انجیر در اسپانیای جنوبی- شرقی رشد می کند، این محصولات قابلیت دوبار محصول دهی (بهار و تابستان) را دارد، با مطالعه بیشتر نمونه هایی از آنها جمع آوری گردید و پروفایل پلی فنولی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. میوه به دست آمده از محصول اول عموماً در مقایسه با میوه های محصول فصل دوم مقادیر بیشتری از ترکیبات پلی فنولی را نشان دادند. غلظت کل پلی فنول ها در پوست میوه، نسبت به میوه و داخل آن، خیلی بیشتر است. تعداد صفحات انگلیسی: 8 تعداد صفحات فارسی: 19 سال مقاله: 2012 فرمت فایل: Pdf انگلیسی+ Word فارسی …

حتما ببینید

مرکب کپی صورتی

مرکب کپی صورتی فرمول مرکب کپی صورتی به صورت فایل پی دی اف قابل دانلود …