مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی ارزیابی سلامت غذایی میکروبیولوژیکی عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی ارزیابی سلامت غذایی میکروبیولوژیکی عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی


مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Microbiological food safety assessment of high hydrostatic pressure processing: A review عنوان فارسی: ارزیابی سلامت غذایی میکروبیولوژیکی عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی چکیده:   عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی (HHP) به عنوان روش جدید غیرحرارتی، پتانسیل بیشتری را در ایجاد محصولات سالم به لحاظ بیولوژیکی در حین حفظ ویژگی های طبیعی اقلام غذایی می باشد. تحقیقات علمی فرایند و کاربردهای صنعتی آن در دو دهه گذشته با بسیاری از انتشارات علمی همراه با توصیف کاربردها، مزیت ها و محدودیت های آن، گسترده بوده است. این مقاله، تأثیر HHP را بر ریز موجودات پاتوژنی ناشی از مواد غذایی، ساختارها و مکانیسم های سازگار آنها، عوامل درونی و بیرونی توضیح می دهد که بر کاربرد آنها در سلامت میکروبیولوژیکی تأثیر می گذارد و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است. تعداد صفحات انگلیسی: 10 تعداد صفحات فارسی: 28 سال مقاله: 2011 فرمت فایل: Pdf انگلیسی+ Word فارسی …

حتما ببینید

مرکب استامپ اثر انگشت

مرکب استامپ اثر انگشت فرمول مرکب استامپ اثر انگشت به صورت فایل پی دی اف …